Ionuț Lupescu despre înființarea CSA Steaua: ”Eu cred că i-au cam păcălit pe foștii jucători”

Ionuț Lupescu (54 de ani), ultima dată director tehnic al Federației de Fotbal din Arabia Saudită, este un om plin de experiență în fotbal. Atât pe teren, cât și în afara lui.

Până să se implice din nou într-un proiect, mai ales că nu exclude nici intrarea în politică, Lupescu este un observator al fenomenului. Iar în interviul oferit jurnalistului Radu Drăguț,  la Snagov, cel poreclit ”Kaiserul” a abordat și subiectul înființării echipei Steaua. Pe care el o vede ca un fel de păcăleală a juriștilor care au gândit proiectul. 

Lucescu este convins că juriștii care au conceput proiectul înființării echipei Steaua i-au păcălit pe jucătorii emblematici ai echipei 

Alături de Steaua sunt mulți dintre fotbaliștii legendari ai echipei. Printre ei, Lăcătuș, Tudorel Stoica, Balint, Bumbescu, Iovan etc. Despre ei Ionuț Lupescu consideră că au fost duși de nas.

Atunci când au făcut echipa, ei știau foarte bine care era regulamentul.  Și mă întreb, de ce au mai făcut-o atunci? Doar ca să spui că ‘facem noi la anul, că schimbăm’, nu știu ce … Ăsta este românism! Schimbă prima dată leagea și după aia creează echipa.

Și atunci nu ar mai fi fost aceste probleme. Cred eu că oamenii din departamentul juridic de la clubul sportiv i-au cam păcălit pe foștii fotbaliști. Metoda prin care au crezut ei că or să joace în Liga 1, strategia, a fost destul de greșită. 

Nu știu de ce au mai făcut o echipă, știind că nu se poate promova. Este complicat. Cred că departamentul juridic de acolo nu a fost cum ar fi trebuit”, a explicat Lupescu pentru Digi Sport. 

Lupescu consideră normală închirierea stadionului Ghencea echipelor care plătesc

Derby în Liga a 2 Dinamo-Steaua nu prea e derby, dar mulțumim lui Dumnezeu acum suntem în prima ligă (n.r. Dinamo). Este greu să vezi disputa asta între FCSB și CS Steaua.

Pe de altă parte, cred că atunci când s-a făcut acest stadion, oricine care vine și plătește trebuie să joace acolo, așa că nu văd să fie o mare problemă.  A fost o ambiție personală a câtorva oameni, care, de fapt, face rău fotbalului”, a mai spus cel care e jucat 76 de meciuri pentru naționala României.

7 comentarii la „Ionuț Lupescu despre înființarea CSA Steaua: ”Eu cred că i-au cam păcălit pe foștii jucători””

 1. Numai cei care sunt debili mintal pot sustine ca CSA STEAUA este continuatoarea Stelei adevarate nascuta in 1947 ! Cum poate sa fie o echipa nou infiintata continuatoarea , cand actuala FCSB este adevarata continuatoare ,provenita din privatizarea normala a acesteia ?Doar gandirea bolnava si anacronica a unor fosti jucatori frustrati in cardasie cu o justitie manevrata politic mai poate nega faptul ca FCSB este adevarata STEAUA , facandu-ne inca odata de ras , desi nu mai era nevoie , in fata lumii fotbalului !Dar in final , sper , cei vinovati vor plati , cu varf si indesat , aceasta pata pusa pe Romania !

  Răspunde
 2. FCSB este continuatoarea echipei Steaua si nu csa steaua infiintata in 2017 de niste frustrati anacronici cu sprijinul justitiei si magistraturii corupte din romania . CSA Steaua 2017 nu v- a fi recunoscută niciodata de FIFA si UEFA drept continuatoarea FC STEAUA indiferent de balmajelile judecatorilor din Romania .

  Răspunde
 3. Nu poți să uiți că steaua București a armatei a câștigat cupa colmpionlor europeni în „86…FCSB nici nu exista iar Becali na cumpărat nimic… își dorește palmaresul Stelei. A încercat să fure și pământurile Stelei de asta a făcut și pușcărie…

  Răspunde
  • VEZI CA SA DOVEDIT CA A FOST CONDAMNAT PE DEGEABA SI ACUM NOI II VOM PLATI LUI BECALI BANI PE CARE II VA OBTINE CA DAUNE DAR ASA SE INTAMPLA CAND NU GANDESTI CU CAPUL TAU

   Răspunde

Lasă un comentariu