Istvan Kovacs, delegat la FCSB – Rapid

FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a cincea din play-off-ul Superligii României, poate închide, în proporție foarte mare, câștigătoarea campionatului. 

FCSB este la un pas de cucerirea titlului, din punct de vedere matematic. Dacă va reuși să se impună în partida cu Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova obțin cel mult un rezultat de egalitate în meciurile lor, atunci „roș-albaștrii” devin campioni încă din etapa a cincea.

Istvan Kovacs, arbitru la FCSB – Rapid
Conform informațiilor PRO TV, Istvan Kovacs va conduce derby-ul de pe Arena Națională, programat sâmbătă, de la ora 20:30.

Arbitrul se va deplasa la București după ce a fost în centrul atenției la meciul dintre FC Barcelona și PSG, din sferturile UEFA Champions League, unde a eliminat doi jucători, Ronald Araujo și Xavi Hernandez.

Istvan Kovacs, apreciat în Italia
Presa catalană îl indică pe Istvan Kovacs drept principalul responsabil pentru dezastrul Barcelonei, însă o autoritate importantă din arbitrajul italian consideră că prestația românului a fost „foarte, foarte bună”.

Graziano Cesari, arbitru de top la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000, a devenit cunoscut după ce a fost suspendat de UEFA pentru că a fumat în timpul unei pauze la un meci din Liga Campionilor, Bayern Munchen – Valencia, din 1999.

”Posesia mingii este a lui Barcola, direcția este spre poartă, din acea poziție se poate trage și înscrie, nu există niciun coechipier al lui Araujo care să recupereze.

Arbitrul ajunge perpendicular și este foarte bine, piciorul stâng al lui Araujo atinge gamba jucătorului de la Paris Saint-Germain. Lovitură liberă și roșu: interpretare perfectă”, plus:

”Ne interesează Vitinha, Gundogan protestează și va fi avertizat. Lovitura de picior pe care o dă Gundogan este pe coapsa lui Vitinha, care are piciorul pe jos și nu comite un fault.

Foarte, foarte bun (n.r. – arbitrajul lui Kovacs), dacă Rosetti (n.r. – Roberto Rosetti, șeful arbitrilor UEFA și cel care desemnează brigăzile) căuta arbitri cu personalitate puternică, a găsit așa ceva în Kovacs”.

3 comentarii la „Istvan Kovacs, delegat la FCSB – Rapid”

  1. Cred ca este normala aceasta delegare , pentru a spala pacatele comise pe tot parcursul campionatului în potriva Stelei
    Domnul Vasaras stiind ca nu mai are cum sa ne fure Titlul de Campioni , la delegat pe Istvan Covach pentru a demonstra ca nu este anti Steaua
    Stiind ca nu mai are ce face , veti vedea ca toate deciziile controversate vor fi în favoarea FCSB = STEAUA

    Răspunde

Lasă un comentariu