Lăcătuș ”a demolat” ancheta făcută de Corpul de Control la CSA Steaua: ”Nici n-au intrat în club”. Ce s-a întâmplat de fapt

Scandalul care s-a iscat înainte de Derby de România, FCSB – Dinamo 2-1, din etapa 2 a Superligii, legat de faptul că marele meci nu s-a jucat pe Stadionul Steaua, a atras atenția și lui Marcel Ciolacu.

Premierul României a dispus, după aceea, ca acest caz să fie analizat de către Corpul de Control.

Cum a ajuns Marcel Ciolacu să trimită Corpul de Control la CSA Steaua

FCSB ar fi vrut ca marele meci cu Dinamo să se dispute în Ghencea, mai ales că Arena Națională era închisă la acel moment, fiind închiriată pentru a găzdui două super concerte.

Reprezentanții celor de la CSA Steaua nu au vrut ca FCSB să intre în Ghencea și au făcut tot posibilul pentru ca acest lucru să se și realizeze. Le-au cerut reprezentanților echipei din Superliga tot felul de garanții financiare, bilete avalizate, iar într-un final au făcut în așa fel încât marele meci să nu se joace acolo, ci pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Imensul scandal izbucnit nu a rămas fără urmări. Marcel Ciolacu a cerut Corpului de Control să meargă la sediul grupării militare pentru a ancheta acest caz.

Imediat după ce premierul a dat această dispoziție, FCSB a primit ”liber” pentru a intra în Ghencea, la meciul cu CFR Cluj.

Miercuri, 23 august 2023, în spațiul public a ajuns la concluia că cei de la CSA Steaua și-a făcut treaba corect.

Lăcătuș a ”măturat pe jos” cu Corpul de Control al premierului: ”Au venit nepregătiți”

La câteva ore, Marius Lăcătuș  (59 de ani), un fervent apărător al celor de la CSA Steaua, ”a demolat” întreaga anchetă derulată de trimișii lui Ciolacu.

”Cred că nici nu au intrat în club, Bine, or fi fost până la ușă, sau până la poartă. Nu au venit pregătiți. Nu aveau niște acte, niște documente de care aveau nevoie!”, a spus Lăcătuș, la Digi Sport.

Chestionat cum de a ajuns atunci Corpul de Control la concluzia că CSA Steaua a procedat corect cu FCSB-ul, Lăcătuș a replicat:

”Aaa, mai glumesc și eu. Chiar le iei așa de bune?”, a spus Lăcătuș, cu un zâmbet părtinitor.

Un comentariu la „Lăcătuș ”a demolat” ancheta făcută de Corpul de Control la CSA Steaua: ”Nici n-au intrat în club”. Ce s-a întâmplat de fapt”

  1. Nimeni nu va fi tras la răspundere , pentru ca se întâmplă în România lucrului bine făcut așa cum bine zice javra supremă iohanis călătorul!! Banii s-au împărțit între ei ,, Gheneralii ” făcuți la apelul bocancilor pe repede înainte. România este singura țară din lume care are mai mulți generali decât soldați!+

    Răspunde

Lasă un comentariu