Laurențiu Reghecampf, noul președinte de onoare al asociației „Salvați Steaua”

Asociația „Salvați Steaua” și-a numit un nou președinte de onoare, iar acesta nu este altcineva decât Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor la Universitatea Craiova și fostul tehnician al FCSB.

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB.

Gheorghe Mustață: ”Reghe e fratele meu!”

Reghe e fratele meu, e mereu alături de Steaua, e președintele asociației Salvați Steaua. Tot respectul pentru Reghe!„, a declarat Mustață. Relația dintre cei doi și afinitatea lui Reghecampf pentru FCSB nu reprezintă un secret, iar această numire pare a fi o mișcare naturală.

Mustață a adăugat un strat de complicații la anunțul său, având în vedere că Reghecampf va fi în poziția de a înfrunta echipa pe care a antrenat-o. „Dacă ne va bate la meciul cu Craiova, asta este. Dar îmi pare rău, la acest meci nu-i urez succes, o să-i spun abia la următorul meci” a menționat liderul Peluzei Nord pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

FCSB vine după prima înfrângere suferită în actuala ediție de campionat, 1-2 cu UTA Arad. Echipa patronată de Gigi Becali are un lot valoros și variat, dar se confruntă cu câteva absențe importante. Cele mai mari absențe ale ”ros-albaștrilor” sunt Florinel Coman și Alex Pantea (suspendați), respectiv Vlad Chiricheș, accidentat.

Universitatea Craiova speră să profite de situația delicată a adversarilor și să obțină un rezultat pozitiv pe stadionul Ghencea. Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf are nevoie de o reacție după eșecul suferit în etapa trecută, la Constanța (0-2). Alexandru Cicâldău este incert, iar Alexandru Buziuc și Alexandru Mateiu sunt indisponibili.

Am simțit pe pielea noastră ce s-a întâmplat la Constanța, unde probabil în frunte cu mine și jucătorii ne-am gândit că cei de la Farul vor intra cu a doua echipă, că îi vor menaja. Nu este cazul, și lotul celor de la FCSB este valoros, jucătorii care sunt pe bancă au valoare și calitate să îi înlocuiască.

Este un minus că le lipsesc doi, trei jucători foarte importanți. Mai sunt câțiva care se refac, nu știm dacă vor intra Șut sau Băluță. În mare nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luam jocul foarte, foarte serios din primul până în ultimul minut.

Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este unul cu miză mare pentru ambele formații. FCSB are ocazia să își mărească avansul față de urmăritoare și să își consolideze statutul de favorită la titlu.

Universitatea Craiova poate să treacă pe primul loc în cazul unei victorii și să își arate ambițiile de campioană.

Un comentariu la „Laurențiu Reghecampf, noul președinte de onoare al asociației „Salvați Steaua””

Lasă un comentariu