„Lecce” Tofan spune că Gigi Becali nu a furat Steaua și ambele echipe sunt o farsă

Alexandru Tofan, zis „Lecce”, fost lider al Peluzei Sud, susține că Gigi Becali nu a furat Steaua în 2003, când a preluat pachetul majoritar de acțiuni.

„Lecce” Tofan afirmă că la CSA Steaua București nu este niciun proiect, aceasta fiind o răsturnare incredibilă de situație în Ghencea.

Gigi Becali, patronul FCSB, și CSA Steaua București sunt implicați într-un război judiciar de aproape un deceniu, fiecare susținând că are dreptate în ceea ce privește marca și palmaresul. Alexandru Tofan, fost lider al Peluzei Sud, cunoscut ca „Lecce” în lumea ultras, are un punct de vedere care contrazice tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, de când Gigi Becali este patron la FCSB.

„Gigi Becali n-a furat Steaua. De ce au acționat după 15 ani? Nu au spus în 15 ani nimic. Și de ce suporterii se ceartă între ei și se jignesc și se înjură? Eu nu am nimic cu suporterii FCSB, nici cu suporterii Stelei nu am nimic. Ambele echipe sunt o farsă! Dreptatea nu e nici la unii, nici la ceilalți”, a spus el, potrivit Fanatik.

Suporterul susține că la CSA Steaua București nu este niciun proiect legat de echipa de fotbal, ci o redeschidere a secției de fotbal. El recunoaște că a ținut cu această echipă, crezând că persoanele din cadrul clubului vor angaja oameni profesioniști, care vor face treabă.

El îl întreabă pe juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan, și ceilalți care s-au ocupat de problemă ce au făcut în ultimii 15 ani. „Lecce” Tofan amintește că el și mulți alți suporteri au mers pe banii lor în diverse deplasări, s-au bucurat când echipa a câștigat campoionate și alte trofee sau când elimina Ajax și Valencia și să afle că, de fapt, ei au susținut altă echipă, din moment ce în 2017 a fost reactivată secția de fotbal.

De asemenea, Tofan susține că FCSB nu are cum să fie Steaua București. În primul rând, pentru că ar însemna ca judecătorii și pe toți oamenii care au dat verdicte judecătorești în baza unor documente și a unor acte să fie jigniți.

În același timp, fostul lider al Peluzei Sud afirmă că nu se putea cumpăra o secție dintr-un club departamental, așa cum a făcut Gigi Becali cu aceea de fotbal. În optinia suporterului, omul de afaceri a cumpărat doar lotul de jucători. „Nu știu cât de legal sau ilegal a fost locul din Liga 1. Pentru că nicio echipă nou înființată n-are voie să înceapă din Liga 1”, a mai precizat el.

Un comentariu la „„Lecce” Tofan spune că Gigi Becali nu a furat Steaua și ambele echipe sunt o farsă”

  1. Singurele enitati care au protejat brandul Steaua este F.R.F pe plan național,iar pe plan mondial este FIFA și UEFA, acolo unde primează meritul sportiv, Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea din 1947 până acum,iar actuala FCSB este considerată de UEFA continuatoarea pe plan sportiv al fostei Steaua București. FCSB are coeficientul, palmaresul și tot ceea ce reprezintă brandul Steaua și nu cred că un for european de prestigiu că UEFA poate fi cumpărat sau mințit cum zic unii că FCSB nu este fosta Steaua. Doar la nivel național unde nu avem legea palmaresului și unde justiția nu poate da hotărâri împotriva statului este posibil să ai trei Dinamo, trei Rapid,două Universități in Craiova, două Poli Timișoara și două Steaua București. Acolo unde contează, adică la UEFA, FCSB este considerată Steaua!

    Răspunde

Lasă un comentariu