Louis Munteanu, subiect inchis pentru Gigi Becali: ”Știți câți bani mi-a cerut?”

Louis Munteanu (22 de ani) este subiect închis la FCSB.

Gigi Becali a renunțat la intenția de a-l transfera pe atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul în ultimii doi ani. Nu neapărat din cauza prețului solicitat de italieni, de aproximativ două milioane de euro, ci din cauza salariului cerut de jucător.

Gigi Becali a renunțat la Louis Munteanu și a anunțat că va oferi astfel de salarii doar dacă FCSB va ajunge în UEFA Champions League.

Cu Louis Munteanu am făcut ofertă de 1.5 milioane. Fiorentina i-a făcut ofertă. Știți câți bani mi-a cerut Louis Munteanu? 300.000, 400.000, 500.000, 700.000 pe an. Noi nu putem să dăm la un copil 500-600 de mii de euro.

Nu putem. O să facem asta dacă ne calificăm în Liga Campionilor, că încasăm cu toate, cu toate aproape 50 de milioane. Atunci pot să risc câteva milioane”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Louis Munteanu se prezintă la reunirea Fiorentinei

Louis Munteanu a fost ”curtat” și de Rapid în această vară, însă nicio discuție nu a avansat, astfel că atacantul se va prezenta la reunirea Fiorentinei.

Internaționalul de tineret va face pregătirea de vară cu echipa italiană și, după cantonament, se va lua o decizie în cazul său, dacă va fi păstrat sau cedat.

Este greu de crezut că se va ajunge la situația în care Louis Munteanu să fie împrumutat din nou de Fiorentina, pentru că atacantul este în ultimul an de contract.

Un comentariu la „Louis Munteanu, subiect inchis pentru Gigi Becali: ”Știți câți bani mi-a cerut?””

  1. Au înnebunit toți… Cum naiba să ceară 700.000 euro salariu anual? Tu nu ai demonstrat aproape nimic în România și vrei salariul ăsta? Du-te înapoi la Gică Hagi pe 7000 pe luna și zi mersi că îi primești și pe ăia. Prin anii 80 erau jucători în divizia C mult mai buni că tine 😂😂😂

    Răspunde

Lasă un comentariu