Lovitură pentru FCSB! Vlad Chiricheș riscă să nu mai joace anul acesta! Anunțul lui Mihai Stoica: „Se duce la medicul care l-a operat pe Dembele!”

Vlad Chiricheș (33 ani) a ieșit accidentat din meciul cu UTA Arad, scor 1-2.

Fundașul transferat de vicecampioana României în această vară a suferit o ruptură musculară în timpul meciului pierdut de FCSB pe terenul UTA-ei. Deși inițial Mihai Stoica a anunțat că fotbalistul va lipsi aproximativ o lună, se pare că accidentarea este mult mai serioasă și are nevoie de un tratament pe măsură. 

Vlad Chiricheș ar putea să nu mai joace până în 2024 

Oficialul de la FCSB a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș, dezvăluind că accidentarea îl poate ține departe de teren mult mai mult timp pe fundaș. Mai mult, Mihai Stoica a declarat că jucătorul nu poate apela la faimoasa Marijana Kovacevic, din cauză că ruptura este mult mai serioasă, astfel că va zbura în Finlanda. 

Vlad Chiricheș urmează a fi consultat de doctorul Lasse Lempainen, de la clinica finlandeză Urheilu Mehilainen, renumit în rândul fotbaliștilor. Fostul star de la FC Barcelona, Ousmane Dembele, s-a operat acolo în urmă cu câțiva ani. 

„Nu e bine, accidentarea e serioasă. Mai mult de o lună! Depinde de zona în care ai ruptura, dacă e aproape de tendon Marijana nu se bagă. Acolo e şi la Chiricheş, dacă e afectat şi tendonul perioada e şi mai mare. (n.r. – Şi la el e afectat tendonul) Se pare că da.

La ce nivel a lucrat, nimeni n-a reuşit să depisteze problema asta de unde vine. (n.r. – va mai juca anul ăsta?) Să vedem, trebuie să-l vadă specialiştii, un medic finlandez care e specializat pe zona aia, care l-a operat pe Dembele. Trebuie să-l vadă prima dată. O să meargă acolo, să vedem cât de grav e. Dacă a apelat Barcelona la el, înseamnă că e bun”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Un comentariu la „Lovitură pentru FCSB! Vlad Chiricheș riscă să nu mai joace anul acesta! Anunțul lui Mihai Stoica: „Se duce la medicul care l-a operat pe Dembele!””

Lasă un comentariu