Malcom Edjouma e istorie la FCSB: „S-a făcut transferul. Azi pleacă!”

Malcom Edjouma (26 de ani) se desparte de FCSB, la un an și jumătate după ce a fost cumpărat de vicecampioana României de la FC Botoșani.

Curtat intens de Bari în ultima perioadă, Malcom Edjouma va juca la formația din Serie B. Italienii au reușit să ajungă la un acord cu FCSB pentru un împrumut și o opțiune de cumpărare.

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB. Acord cu Bari

Tuttomercatoweb scrie că transferul lui Edjouma este rezolvat: 200.000 de euro pentru împrumut și opțiune de transfer definitiv în valoare de 600.000 de euro. Mijlocașul francez urmează să plece astăzi, miercuri, către Italia.

De altfel, Malcom Edjouma nu a făcut deplasarea, marți seară, în Danemarca, pentru returul cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar Conference League.

Bari, echipă din Serie B, a fost aproape de a reveni în prima ligă italiană în sezonul precedent, dar a pierdut finala barajului și va juca din nou în eșalonul secund.

În acest sezon, Malcom Edjouma și-a pierdut locul de titular. Mijlocașul francez a jucat în toate cele șapte meciuri din actuala stagiune, însă a început din primul minut o singură dată și a înscris un gol, la partida cu FC U Craiova (3-1).

  • 330.000 de euro a plătit FCSB pentru a-l cumpăra pe Edjouma de la FC Botoșani, în ianuarie 2022 
  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit Transfermarkt
  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Edjouma cu FCSB

Un comentariu la „Malcom Edjouma e istorie la FCSB: „S-a făcut transferul. Azi pleacă!””

Lasă un comentariu