Marius Lăcătuș, anunț care îi sperie pe toți potențialii investitori de la CSA Steaua: ”Trebuie să vină cu 51 de milioane”

Marius Lăcătuș (59 de ani) a făcut un anunț care îi va face pe potențialii investitori de la CSA Steaua să se sperie.

Marius Lăcătuș: ”Evaluarea este în jur de 100 și ceva de milioane”

Potrivit fostului fotbalist, secția de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a fost evaluată la peste 100 de milioane de euro. 

”Fiara” a continuat și a susținut că viitorul finanțator majoritar al echipei ar trebui să vină să investească peste 50 de milioane de euro, plus alte 10 milioane, drept garanție.   

”Este destul de greu asocierea cu cineva, fie persoană fizică, fie că nu e persoană fizică, este foarte grea. Din câte am înțeles, pentru a te a asocia cu cineva care să fie majoritar se face o evaluare a secției de fotbal, a bazei sportive, a stadionului. Această evaluare este în jur de 100 și ceva de milioane. Dacă vine cineva, crezi că sunt mulți dornici care vor să investească. Deci dacă vrea 51%, probabil trebuie să vină cu 51 de milioane, cred. Eu așa văd lucrurile, așa am înțeles. Apoi trebuie o garanție depusă, minim 3 ani, deci încă alte 10 milioane”, a declarat Marius Lăcătuș, la Fotbal Club. 

Marius Lăcătuș: ”Talpan nu e comandant și nu cred că va fi prea curând”

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, a vorbit despre scandalul de la CSA și consideră că doleanța lui Florin Talpan, aceea de a fi avansat la gradul de general și comandant al clubului din Ghencea, nu va deveni o realitate prea curând.

”Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club.

2 comentarii la „Marius Lăcătuș, anunț care îi sperie pe toți potențialii investitori de la CSA Steaua: ”Trebuie să vină cu 51 de milioane””

  1. Imi dau seama ce vrea sa spuna domnul Lacatus , Dar clubul nu mai este cel de la nivelul anilor 90. Nu mai reprezinta pe piata lumi fotbalistice , ceea ce a fost . Sigur dansu si alti sustin ca este un brand , adica o emblema. Poti cere pentru emblema mai mult , dar cel mai mult valoreaza pretul de piata al clubului. Ceeace nu se mai compara in acest moment.

    Răspunde
  2. MApN vor vor să facă o afacere vânzând umbra unei fantome! Steaua MApN-ului și-a părăsit stăpânul și s-a combinat cu un bogătaș conform modei vremii😄.
    Stăpânii vechi au rămas încremeniți în matrița vremurilor trecute!
    Justiția din orice tara civilizata dadea un mare flit MApN-ului.

    Răspunde

Lasă un comentariu