Marius Lăcătuș: ”De circul ăsta sunt sătul”. Reacție acidă plină de nervi la adresa lui Gigi Becali.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se va juca pe stadionul ”Arcul de Triumf”, după ce negocierile pentru arena din Ghencea dintre vicecampioana României și CSA Steaua au picat.

În cadrul unei conferințe de presă, Gigi Becali (65 de ani) a ținut să le facă o ofertă publică ”Militarilor”: 10 milioane de euro, drept garanție, pentru a juca în ”Templu”. 

Marius Lăcătuș: ”De circul ăsta sunt sătul”

La scurt timp după oferta făcută de latifundiarul din Pipera, Marius Lăcătuș a reacționat și l-a criticat pe Gigi Becali. 

”De circul ăsta sunt sătul. Dacă pune 10 milioane, trebuia să plătească un milion și juca bine-mersi pe Ghencea. 10 milioane și după face circul ăla la conferința de presă, a rupt foile, actele. Eu m-am săturat de lucrurile astea, de circul ăsta”, a declarat Marius Lăcătuș, la Fotbal Club. 

Gigi Becali plusează: ”Bag 10 milioane de euro în contul CSA, nu unul”

În cadrul unei conferințe de presă, patronul FCSB-ului a transmis nu numai că este de acord să plătească garanția de un milion de euro impusă de Clubul Sportiv al Armatei ci, mai mult, e gata să vireze 10 milioane de euro în contul CSA, bani care pot fi folosiți pentru eventualele reparații la stadion sau gazon, dacă FCSB va juca în Ghencea.

Adevărul trebuie spus, pentru că e o chestiune publică. L-am chemat pe Vali (n.r.- Argăseală) alături de mine pentru că el știe amănuntele. Eu am crezut că sunt de bună-credință! De unde! Atât de mare viclenie a fost că ne-au plimbat până în ultimul moment, apoi au spus „Nu”.

Polița de asigurare, 250.000 de euro, și bilet la ordin, 750.000 pentru gazon. Ne-am dus cu o poliță de asigurare pe care am dat-o și la Arena Națională. Ei (n.r. – CSA Steaua) au spus că nu e valabilă polița, dar la Arcul de Triumf ne-au acceptat-o acum.

Apoi am venit cu o poliță de la altă societate… nu e valabilă! Au făcut tot posibilul ca să ne refuze cererea. Vizavi de biletul la ordine avalizat, când se semna contractul, pac, semna Becali în 30 de minute!

Nu e grandomanie, dar vreau să rezolv un lucru. Vin acum și anunț public: 10 milioane de euro bag în contul vostru, nu un milion. Scriem în contract, sunt banii la dispoziția CSA-ului. Dacă se întâmplă ceva la stadion, CSA angajează o firmă de reparație și folosește banii ăia din cont”, a spus Gigi Becali.

2 comentarii la „Marius Lăcătuș: ”De circul ăsta sunt sătul”. Reacție acidă plină de nervi la adresa lui Gigi Becali.”

  1. Fiara ruginita sa bage el bani în stadionul din Ghencea dacă nu l accepta pe Becali acolo. E o mizerie ceea ce se întâmplă acolo . Sper ca corpul de control al prim-ministrului Ciolacu să si facă bine treaba

    Răspunde
  2. Bai Marius Lacatus , pai tu aci circ mascariciule . I-a zi mai Marius Lacatus , cu cine cucereai Europa ? Aha cu M.M Mihai Stoica si Gigi Becali ? aha . In fata cui plangeai ca sa vorbeasca cu suporterii sa te ierte pt rezultatele slabe din campionat ? aha in fata lui M.M. Soica care ziceai ca e fratele tau , astea se uita mercenarule

    Răspunde

Lasă un comentariu