Marius Șumudică îl face praf pe jucătorul dorit de Gigi Becali: ,,nu știu unde ar putea să joace”

Vicecampioana e prima în clasament cu 45 de puncte obținute până în clipa de față.

După parcurgerea a cinci etape în play-off, FCSB domină cu o diferență considerabilă de 13 puncte față de ocupanta locului secund și a reușit să obțină patru victorii notabile (2-1 împotriva lui Sepsi, 1-0 împotriva Farului, 2-0 împotriva Craiovei, 1-0 împotriva CFR-ului) și un rezultat de egalitate (2-2 împotriva Rapidului).

Deși Gigi Becali, patronul FCSB, a exprimat recent la televiziunea DigiSport interesul său pentru performanțele lui William Baeten de la FCU Craiova, Marius Șumudică a adus critici aspre, afirmând că nu-l consideră pe belgian potrivit pentru echipa clasată pe primul loc.

Baeten a fost parte a FCU Craiova începând din august 2020 și este evaluat la 650.000 de euro conform site-urilor de specialitate. Contractul său cu echipa din Bănie se întinde până la finalul sezonului 2024/25.

”Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

De când se află în Bănie, Baeten a bifat 124 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 18 ori și să paseze decisiv în 15 situații diferite.

Lui Gigi Becali îi place de Baeten

”Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. 

Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”, a spus Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

Un comentariu la „Marius Șumudică îl face praf pe jucătorul dorit de Gigi Becali: ,,nu știu unde ar putea să joace””

Lasă un comentariu