Meme Stoica despre Marius Lăcătuș: ,,A fost antrenorul echipei noastre în Champions League”

CSA Steaua a aniversat vineri, 7 iunie, 77 de ani de la înfiinţare, iar Marius Lăcătuş (60 de ani) a fost prezent la evenimentul special desfășurat în Ghencea.

Fostul internațional român a discutat în mai multe rânduri despre ultima performanță reușită de FCSB, exprimându-și totodată nemulțumirea față de situația în care se află CSA Steaua, echipă care continuă să joace în Liga 2 și nu are drept de promovare.

Basarab Panduru: Dacă n-ai respect pentru Lăcătuş atunci pentru cine ai respect în fotbalul de azi?

MM Stoica: Lăcătuş? Se ştie cine este figura cea mai reprezentativă… Marius Lăcătuş, ok, mai sunt şi alţii dar ca el nu a fost nimeni.

Silviu Tudor Samuilă: Asta este trist la ruperea asta la FCSB, Steaua că sunt persoane ca Lăcătuş care ajungă să nu fie apreciaţi de unii..

MM Stoica: Nu, de apreciat îl apreciează toată lumea, nimeni nu i-a pus cuvinte în gura. A fost antrenorul echipei noastre în Champions League, a calificat echipa în Champions League, ce să? Nu poţi să îţi renegi trecutul. Eu în continuare îl consider simbolul Stelei. Eu nu am probleme cu declaraţiile, fiecare poate să zică ce vrea. 

Discursul lui Marius Lăcătuş, în ziua în care Steaua a împlinit 77 de ani:

„Vreau să urez «La mulţi ani» clubului Steaua! Felicitări pentru tot ceea ce aţi realizat în această lungă perioadă de timp, 77 de ani pentru toţi sportivii clubului Steaua care au făcut performanţă la cel mai înalt nivel, nu vorbim numai de fotbal, avem campioni mondiali, olimpici, europeni. Echipele naţionale s-au mândrit cu ei ani şi ani la rând. Sper ca în continuare acest club să fie cel mai important, aşa cum a fost în toată această perioadă şi să livreze în continuare sportivi de mare performanţă pentru echipele naţionale şi echipele de club. Sunt mândru că am purtat acest tricou.

Nu a fost simplu când am venit la Steaua, ştiam ce înseamnă, mă bucur că am reuşit să mă ridic la un nivel al performanţei destul de mare, chiar dacă se putea şi mai bine câteodată. Dacă se poate să ne bucurăm din nou de participarea echipei de fotbal Steaua în Liga 1. Aşteptăm promovarea, toţi suporterii stelişti, toţi foştii jucători îşi doresc acest lucru. Conducerea trebuie întrebată, nu eu”.

Lasă un comentariu