Mesajul lui Gheorghe Mustață înaintea meciului dintre CFR Cluj și FCSB: „Voi anunța ce am stabilit cu jandarmeria!”

Vicecampioana FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League după ce a trecut de echipa CSKA 1948 Sofia și se pregătește acum pentru un duel incendiar cu CFR Cluj.

Derby-ul etapei a patra se va disputa pe stadionul din Ghencea și va fi primul meci al „roș-albaștrilor” pe „Templul fotbalului românesc”, dar și primul duel din prima ligă disputat după renovarea arenei.

Gigi Mustață, liderul suporterilor FCSB, a dezvăluit că toate biletele de la peluză au fost vândute și că au mai rămas doar 2000 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj, care vor fi puse în vânzare la casele de bilete în ziua meciului.

„Din câte știu nu spun pe surse, știu direct de aici, s-au vândut în jur de 27.000. Vor să pună și la casele de bilete care nu pot să își activeze acel site online pentru bilete. Va fi sold-out. Peluza e plină, gata. Suntem vreo 6.000. Arde peluza. Peluza va fi plină, stadionul este plin, dar mai sunt cele 2-3.000 de bilete, așa a hotătâr conducerea, să mai scoată și la casa de bilete, bilete care rămân. Vom intra prin Ghencea, mulți vin din Bercnei, Drumul Taberei, Titan, Colentina.

Dacă în șase ore s-au vândut 22.000 de bilete, miercuri, atunci gândește-te ce însemna până duminică. Lumea vine, din diaspora vin 150 de membri cotizanți, fără cei care nu sunt în asociație. Din țară, foarte mulți, din București. Încă se cer bilete și nu mai sunt.

Suporterii să vină la stadion. Mâine voi anunța ce am stabilit cu jandarmeria. Începând cu orele 17:30. La 19:00 se pleacă, la Prosper se va întâlni toată lumea și vom merge în mod organizat până la stadion.

Nu vorbesc despre coregrafii, nu îl știu. Nu ne-au interzis să strigăm Steaua, e interzis la club, nu pentru noi. Clubul trebuie să spună FCSB, nu Steaua, dar noi suntem Steaua. Nu ne interesează mesajele de amenințare, pe noi ne interesează să mergem acolo, să ne ajutăm echipa. Rețineți, dacă vă uitați în ultima perioadă, de după pandemie, vedeți câți copii, câte femei, câte familii vin la meciuri pentru că nu mai merge cu bătăi.

Oamenilor nu le este frică să vină la stadion cu copiii și femeile. Este cel mai mare eveniment al anului, eu m-a, zbătut de când am venit acasă să aduc oamenii pe stadion, să refac galeria, iar acum ultimul obiectiv era să revin pe Ghencea. Am insistat la conducere, le-am zis că suporterii își doresc asta. Noi demonstrăm și am demonstrat mereu că suntem Steaua”, a spus Gigi Mustață, potrivit Fanatik.

Meciul FCSB – CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua”, în etapa cu numărul patru din Superliga.

2 comentarii la „Mesajul lui Gheorghe Mustață înaintea meciului dintre CFR Cluj și FCSB: „Voi anunța ce am stabilit cu jandarmeria!””

Lasă un comentariu