Mihai Morar, opinie tranșantă: “Dacă FCSB nu e Steaua, Steaua nu mai există!”

Mihai Morar a discutat despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua. Cunoscutul om de televiziune și radio a oferit o opinie tranșantă în războiul celor două tabere.

Ipoteza lui Mihai Morar despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua poate fi reformulată astfel: „Dacă FCSB nu mai reprezintă Steaua, atunci Steaua ca entitate sportivă și culturală își pierde esența și identitatea.” Astfel, Morar subliniază legătura strânsă dintre FCSB și istoria emblematică a clubului Steaua, sugerând că separarea lor ar putea afecta în mod fundamental moștenirea și prestigiul echipei.

“Dacă eu mă duc și cumpăr marca Tele7ABC și îmi lansez o televiziune, înseamnă că eu continui tradiția televiziunii și continui ce au început ei acum 30 de ani? Nu are nicio legătură, pentru că iei o marcă și faci o echipă.

Dar echipa asta nu s-a desființat niciodată, nu a avut sincope în care au retrogradat, au promovat sau s-a schimbat proprietarul. A fost o continuitate. Acesta este meritul lui Gigi Becali”, a declarat Mihai Morar pe canalul de YouTube al celor de la Prosport.

Mihai Morar argumentează că fotbalul românesc ar trebui să privească cu încredere către FCSB și către Gigi Becali, deoarece există posibilitatea ca peste 10 ani, când patronul echipei ar ieși din scenă, clubul să nu mai fie în aceeași formă. Gazda podcastului Fain și Simplu subliniază, de asemenea, că suporterii CSA Steaua au fost înșelați și lăsați în urmă, evidențiind o perspectivă asupra impactului pe termen lung al schimbărilor în fotbalul românesc.

“Mi-a plăcut cum a zis acum după ce a luat campionatul când a fost întrebat de bugete și a zis că nu se uită la bani și că nu face bugete. Are 70 de ani acum.

În 10 ani, probabil, el nu va mai fi activ la echipă, nu știu dacă fetele lui își doresc continuitate. Deci, haideți să ne bucurăm de momentul acesta. Un fond de investiții arab sau chinez nu va veni în România să preia clubul.

Mie mi se pare că suporterii CSA joacă într-un fel de trădați în dragoste. Mi se pare că au fost înșelați la drumul mare de niște ministeri, generali, talpani. Acum 2-3 ani existau niște speranțe incredibile.

Erau meciuri în care stadionul se umplea, cum era la Steaua – Dinamo. Totul era cu speranța că echipa asta va promova în prima ligă. Mi se pare că dezastrul și trădarea au venit în momentul în care au așteptat un sezon, două sezoane.

Ăsta e un sezon în care CSA nici nu a mai contat în Liga a 2-a. Oamenii sunt dezamăgiți, trădați și sunt într-o depresie și ar trebui tratați cu blândețe. Nu poți să te superi pe un suporter de-al lor, chiar dacă vin doar câte o mie și restul scaunelor sunt goale. Ca suporter al CSA ești într-o depresie în care toată lumea te-a abandonat”, a spus Morar, pentru sursa citată.

“Stadionul Steaua trebuie să producă bani”

“E campioana României. Unde ar trebui să joace, dacă Arena Națională este ocupată? Stadionul Steaua are costuri de operare de peste 100.000 de euro pe lună. Ăla nu trebuie să producă?

A fost un stadion construit din banii de la stat și trebuie manageriat astfel în cât să iasă pe profit. Nu contează că joacă FCSB sau alte echipe acolo. Banul trebuie să iasă”, a mai spus cunoscutul om de televiziune și radio.

Un comentariu la „Mihai Morar, opinie tranșantă: “Dacă FCSB nu e Steaua, Steaua nu mai există!””

  1. F.corecta este logica lui Morar.Cei „greu cu capul” sau cei interesați pt.castiguri din pomana distrug o echipa,distrug vise..distrug fotbalului!!.

    Răspunde

Lasă un comentariu