Motivare maximă la FCSB: „Jucătorii plâng la FCSB!”.

Un fotbalist din echipa patronată de Gigi Becali a făcut recent mai multe dezvăluiri din vestiarul formației antrenate de Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Fundașul central a povestit despre atitudinea colegilor de echipă și a declarat că aceștia au o mentalitate „nebună”, pe care nu a mai întâlnit-o până acum.

Siyabonga Ngezena, fundașul celor de la FCSB, a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul vestiarului condus de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, în presa din Africa de Sud. Fotbalistul, care a jucat la prima reprezentativă a țării sale, a vorbit despre experiența sa în România, dezvăluind că nu a mai întâlnit așa ceva până în prezent. Jucătorul a povestit despre atitudinea fotbaliștilor de la FCSB și despre mentalitatea acestora.

„Mentalitatea jucătorilor de la FCSB este nebună, jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament. Personal, nu mai văzusem asta până acum la Kaizer Chiefs și atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi iau jocul în serios”, a spus Syiabonga Ngezana, potrivit snl24.com.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în urmă cu aproximativ un an, fiind achiziționat de Gigi Becali pentru 600.000 de euro. Fundașul african a fost adus de la Kaizer Chiefs și a avut parte de un sezon excelent sub comanda lui Elias Charalambous, devenind unul dintre jucătorii importanți ai echipei care au condus FCSB spre titlul de campioană a României după o așteptare de nouă ani.

În interviul acordat presei din țara natală, fotbalistul a vorbit și despre viitorul său. El a declarat că este mulțumit de echipa la care evoluează, menționând că mai are contract cu formația patronată de Gigi Becali. Totodată, Siyabonga Ngezana a discutat și despre momentul în care a cucerit titlul alături de FCSB.

„Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a mai spus fundașul lui Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana a fost un jucător extrem de important pentru trupa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii în stagiunea recent încheiată. Fotbalistul african a bifat 31 de meciuri pentru roș-albaștri, în care a marcat un gol și a oferit și o pasă decisivă. Evoluțiile bune pe care le-a avut au făcut ca valoarea lui să crească enorm. În acest moment, fotbalistul este cotat de platforma de specialitate Transfermarkt la suma de 1.6 milioane de euro.

Un comentariu la „Motivare maximă la FCSB: „Jucătorii plâng la FCSB!”.”

Lasă un comentariu