Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj în doar o oră de la anunț

FCSB – CFR Cluj e duminică, 6 august, de la ora 21:30.

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, după ce roș-albaștrii au reușit în cele din urmă să ducă la bun sfârșit negocierile cu reprezentanții CSA Steaua cu privire la închirierea arenei.

Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj în doar o oră de la anunț

Marți, 1 august, s-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj, iar managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a anunțat pe rețelele social media câte s-au vândut în doar o oră de la anunțul oficial.

Astfel, MM a scris pe Facebook că au fost achiziționate online peste 6000 de bilete în doar o oră! Stadionul „Steaua” din Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar fanii FCSB ar putea ocupa toată arena la meciul cu CFR.

Cât costă bilete la FCSB – CFR Cluj


„Bilete online pentru FCSB – CFR Cluj!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (6 august – 21:30) și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 15:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI

TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI

TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI

VIP – 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete va fi anunțat ulterior!”, se arată într-un comunicat transmis de club.


Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul „Steaua”. Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB – CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută acolo.

Un comentariu la „Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj în doar o oră de la anunț”

Lasă un comentariu