Nu-l mai așteaptă pe Gigi Becali și e gata să joace la Dinamo! „Mă motivează să le dovedesc că se înșală”

Arnold Garita, fostul atacant care a impresionat în tricoul lui FC Argeș, este liber de contract și spune că este gata să revină să joace în Superligă.

Arnold Garita i-a propus recent lui Gigi Becali să-l contacteze pentru a ajunge la o înțelegere și a juca pentru campioana României în sezonul viitor. Cu toate acestea, patronul roș-albaștrilor nu l-a sunat, astfel că atacantul african s-a săturat să aștepte apelul magnatului din Pipera și este pregătit să joace pentru marea rivală Dinamo, dacă va fi dorit de conducerea clubului alb-roșu, care caută un atacant central după despărțirea de golgheterul Goncalo Gregorio.

„Am văzut că unii oameni au spus că nu sunt făcut pentru FCSB. Nu contează, fiecare este liber să gândească ce vrea. Eu îmi cunosc calitățile și știu implicarea și munca pe care le depun pentru a-mi atinge obiectivele.

Dacă te uiți atent, mă adaptez peste tot, am jucat în trei țări și am marcat în toate trei, nu este o problemă. Pentru mine, fie că joc pentru FCSB, Dinamo sau Rapid, voi fi la fel și voi da goluri.

Îmi place acest tip de discurs pe care unii îl au, pentru că mă motivează să le dovedesc că se înșală. Acesta va fi ultimul meu interviu în presă pentru că sunt în Camerun și vreau să mă pregătesc bine pentru sezonul viitor și am nevoie de concentrare”, a spus Arnold Garita, pentru sportpesurse.ro.

Latifundiarul din Pipera nu i-a dat nici un semn lui Arnold Garita, speriat probabil de solicitările acestuia. Atacantul camerunez și-ar dori un salariu lunar de 25.000 de euro, plus, eventual, și o primă de instalare, deoarece vine liber de contract. Garita neagă însă aceste speculații, însă confirmă că a fost sunat de mai multe cluburi, iar printre ele nu se regăsește și FCSB.

„Nu, nu am fost sunat de domnul Gigi Becali. Și nu am fost contactat de nicio persoană de la FCSB. Am fost căutat de alte cluburi, dar FCSB nu se numără printre ele.

Tot ce se spune în presă în legătură cu salariul pe care l-am cerut sau cu bonusul la semnătură este o informație complet falsă, pentru că nu am negociat cu clubul”, a mai spus Garita pentru sursa amintită mai sus.

Un comentariu la „Nu-l mai așteaptă pe Gigi Becali și e gata să joace la Dinamo! „Mă motivează să le dovedesc că se înșală””

  1. Daca voia sa vina la FCSB nu trebuia sa se arunce la un salariu de Pele. N-are decat sa se faca dulau rosu pe 2 lei. „Succesuri” nemasurate.

    Răspunde

Lasă un comentariu