Pariul lui Gigi Becali: ”O să vedeți!”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României și și-a configurat un avans de 13 puncte față de ocupanta locului secund.

Roș-albaștrii sunt mai aproape ca niciodată de câștigarea campionatului după o absență de nouă ani. Pentru FCSB ar fi primul titlu în noul format al Superligii României (play-off, play-out).

Patronul echipei, Gigi Becali, a făcut un pariu ferm. După ce a anunțat că a găsit atacantul central de care avea nevoie, Becali a subliniat că nu mai are nicio emoție în lupta pentru titlu și a făcut o declarație îndrăzneață. El pariază că FCSB va face ravagii în Europa în sezonul următor.

”Au rămas pe stadion și strigau ‘Campionii, campionii’. Asta îmi place mie, jocul din prima, ăsta e jocul care îmi place mie, fără preluare, pasă. Direct pasă, direct pasă. Așa îmi place mie fotbalul. Veți vedea ce va fi FCSB în Europa anul ăsta. 

Emoții nu mai sunt la titlu, nici în seara asta nu erau emoții. Când ai 13 puncte, cum să ai emoții. Dă-i punctele astea Iașiului sau lui Dinamo și îți va lua campionatul. Trebuie să câștigi doar un meci”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit duminică seară pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman în minutul 16, după ce winger-ul roș-albaștrilor a executat splendid o lovitură liberă.

Lasă un comentariu