„Pe Ngezana nu l-aș lua nici în divizia B” ,,Dawa e fotbalist bun”. Pariu in direct

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct. Cei doi au mizat pe nivelul de performanță al lui Ngezana din acest sezon de campionat.

Nea Mitică nu este impresionat de jocul pe care îl face fotbalistul sud-african la FCSB. Fostul președinte LPF este de părere că Dawa este un fundaș mai bun decât Ngezana. În acest context, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct.

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct. Cei doi au pus o miză pe nivelul performanței lui Ngezana din acest sezon de campionat. Fostul președinte LPF este de părere că sud-africanul nu este un fotbalist de talia celor de la FCSB.

“(n.r. Nu îți place Ngezana?) Du-te mă, nu l-aș lua nici în divizia B. De Ngezana zic. Dawa e fotbalist bun, datorită calităților pe care le are. La Ngezana nu îmi place nimic. Nu scoate de la adversar mai nimic. Nu merge în atac. Celălalt, chiar dacă nu știe, pleacă în atac, mai face faulturi, mai dă și goluri întâmplătoare”, a declarat Dumitru Dragomir.

În urma declarației lui Nea Mitică, Horia Ivanovici a propus pariul: “Hai să facem pariu, pe o masă, pe ceva. Până la sfârșitul campionatului, Ngezana va fi cel mai bun fundaș central din SuperLiga. Deci va fi în top 3 cei mai buni fundași din SuperLiga. Merge, da?”. Dumitru Dragomir a răspuns pozitiv: “Merge!”

Fostul președinte LPF nu este impresionat transferul făcut e Gigi Becali. Mitică Dragomir susține că Dorin Rotariu nu este potrivit pentru modul în care joacă FCSB și a explicat și motivul pentru care crede acest lucru. Nea Mitică este de părere că presiunea este foarte mare pe fostul jucător de la Dinamo.

“Lasă-mă să nu fiu foarte încântat. Nu știu dacă se mulează pe jocul FCSB-ului. Jocul FCSB-ului este foarte dificil. Aici fiecare vrea să facă mai mult, nu au un joc de concepție și de pase într-un sistem tactic. Ei joacă din talent.

În momentul când încep să joace și pe idei tactice, nu le mai stă nimeni în cale. Sunt jucători talentați. Nu l-ai văzut pe Tavi Popescu la naționala lui Pancu. Vai de mine! 

(n.r. nu ești dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB?) Nu, dar e jucător bun, serios, cuminte. De-asta mi-e frică (n.r. presiune). Îl strivește și Gigi, dar și spectatorii. Când îți trage Gigi vreo două, uiți cu buletinul în mână cum te cheamă. E foarte greu, greu, greu de jucat la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Lasă un comentariu