Presa din Israel a trecut la ostilități, după meciul cu România ,,unele echipe nu contează în europa,,

Israel nu se mai poate califica direct la EURO 2024, după eșecul cu România, scor 1-2, din etapa a noua a preliminariilor EURO 2024, Grupa I.

Selecționata lui Alon Hazan mai poate obține biletul spre turneul final doar din faza play-off-ului, acolo unde vor participa 12 echipe, iar trei vor merge mai departe. 

Presa din Israel, despre adversarele din Grupa I: „Nu contează în Europa”

Așa cum era de așteptat, în presa israeliană a fost criticat parcursul echipei naționale, chiar și în contextul în care ultima parte a calificărilor a fost afectată de conflictul militar cu Fâșia Gaza. 

Publicația Sport5 a făcut o analiză a campaniei Israelului și unul dintre argumentele pentru demiterea lui Hazan este că echipa lui nu s-a descurcat mai bine împotriva unor adversare care „nu contează în Europa”. 

„Elveția este atât de mediocră încât abia a scos două remize în trei zile împotriva unor echipe slabe precum Israel și Kosovo. (…)

Dintr-o grupă cu echipe care nu contează în Europa, precum Kosovo, Elveția și România, care au fost adversarele noastre principale, Israel a obținut 3 puncte din 18.

Nici măcar o victorie! În nouă meciuri, doar 12 puncte din 27 posibile, cu golaveraj negativ, -2. Ce rușine!

Împotriva unei Elveții slabe n-am putut câștiga, iar meciul cu România a umplut paharul. Dacă aveau nevoie să ne bată cu 4-1 pentru a se califica, ar fi făcut-o”, se arată într-un paragraf din articol. 

Un comentariu la „Presa din Israel a trecut la ostilități, după meciul cu România ,,unele echipe nu contează în europa,,”

Lasă un comentariu