Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din UCL

FCSB a câștigat ediția 2023/24 din Superliga României și va evolua în primul tur preliminar din UEFA Champions League la începutul stagiunii următoare.

Marți după-amiază a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur preliminar al UEFA Champions League, iar FCSB va întâlni echipa AC Virtus Acquaviva, campioana din San Marino.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din UCL:
Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a subliniat că FCSB va merge în San Marino cu scopul de a câștiga partida și de a-și asigura prezența în cel de-al doilea tur preliminar al UCL.

De asemenea, milionarul din Pipera a menționat că cel mai mult își dorește banii pe care-i poate încasa de la UEFA după ce echipa va obține calificarea în Champions League.

”Mergem să câștigăm, nu că mergem la antrenament. Mergem să câștigăm meciul. Primul tur am zis că nici nu vreau să-l consider, acum că Dumnezeu a făcut și am căzut mai ușor decât credeam e și mai bine. 

Emoții n-aveam în primul tur, păi dacă te bați un an de zile să iei campionatul, crezi că mă bat ca să am un trofeu în România? Vreau să iau campionatul ca să mă duc în Liga Campionilor, pentru banii de la UEFA! Pentru asta mă bat. Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost”, a spus Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

AC Virtus a câștigat la finalul sezonului trecut primul titlu din istorie, terminând pe prima poziție a clasamentului cu 79 de puncte, la două lungimi în fața echipei de pe locul doi, La Fiorita.

Din 30 de partide disputate sezonul trecut, AC Virtus a câștigat 26, a pierdut trei și a obținut o singură remiză. În 2023, AC Virtus a câștigat și Cupa statului San Marino.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este colosală. Valoarea totală a lotului FCSB este de aproximativ 35 de milioane de euro, în timp ce valoarea lotului echipei din San Marino depășește cu puțin un milion de euro.

Extrema dreaptă Alessandro Pecci este cel mai valoros jucător al celor de la AC Virtus, cu o cotă de piață de doar 125.000 de euro. Cel mai bun marcator este Simone Benincasa, care în această stagiune a marcat 17 goluri în toate competițiile.

În comparație, cei mai valoroși jucători de la FCSB sunt Florinel Coman și Darius Olaru, ambii cotați la 7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Roș-albaștrii vor disputa primul meci pe terenul celor de la AC Virtus, pe 9 sau 10 iulie, urmând ca returul să aibă loc la București o săptămână mai târziu.

Un comentariu la „Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din UCL”

  1. Nu contează valoarea lotului și contează determinarea cu care aprogi partida să ne uităm la meciul naționalei cu Ucraina și ei aveau un lot mai valoros dar nu a contat fiindcă ai noștri au fost peste ei la toate capitolele…sper să aibă aceasi mentalitate si cu Belgia și Slovacia. Dar fiind suporter FCSB adevărata Steaua sper și ei să aibă dederminare și să nu se creadă deja calificați și sper la un scor bun 2-3 goluri diferența.

    Răspunde

Lasă un comentariu