Reacţia lui Emil Grădinescu după ce Sepsi ”a uitat” să transmită un mesaj de Ziua Naţională a României

Emil Grădinescu a comentat ”scăparea” celor de la Sepsi de a nu transmite niciun mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Ziua Naţională a României a fost prilej de sărbătoare pentru aproape toate echipele din Superliga de fotbal.

Toate cluburile de pe prima scenă a fotbalului românesc au transmis mesaje cu ocazia zilei naţionale a României, mai puţin unul: Sepsi Sfântu Gheorghe. Gruparea din Covasna nu a avut niciun mesaj special cu ocazia zilei de 1 decembrie. Pe nicio platformă online: site oficial, Facebook sau Instagram.

Emil Grădinescu a comentat situaţia şi a pus totul pe seama unei neglijenţe a celor de la Sepsi, dar nu consideră că a fost ceva intenţionat.

”Eu cred că e mai degrabă o scăpare. Nu văd în Dioszegi, sau în colaboratorii săi, nişte tipi lipsiţi de diplomaţie. Nişte tipi viscerali, care să-şi exprime în mod direct….

Până la urmă, e o exprimare directă asta, a lipsei unui mesaj de Ziua României. Nu-mi dau seama ce s-o fi întâmplat.

Pe de altă parte, dacă luăm în calcul ce înseamnă 1 decembrie, ce înseamnă Trianonul, ce înseamnă 1918 pentru populaţia de etnie maghiară, încolţeşte şi ideea că ar putea fi ceva premeditat. Dar mai degrabă merg pe mâna unei neglijenţe, a unei scăpări”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

Un comentariu la „Reacţia lui Emil Grădinescu după ce Sepsi ”a uitat” să transmită un mesaj de Ziua Naţională a României”

  1. Domnule Gradinescu, în afară de faptul că nu au trimis mesaj de ziua națională ei nu au pe tricou simbolul tricolor din campionatul unde evoluează. Alo FRF…..

    Răspunde

Lasă un comentariu