Reacția lui Gabi Balint, când a văzut că UEFA a folosit sigla FCSB-ului în dreptul trofeului CCE cucerit de Steaua în 1986

Miercuri, 7 iunie, suflarea roș-albastră a sărbătorit 76 de ani de la înființarea clubului, iar FCSB și CSA Steaua au postat fiecare câte un mesaj pe rețelele sociale.

În aceeași zi, UEFA a publicat la rândul său o imagine, în care erau ilustrate toate câștigătoarele Champions League, din 1956 și până în 2022.

Balint: ”E chiar de pe site-ul UEFA?” / Radu Naum: ”Gabi, nu crede, fiți atenți”

La învingătoarea din 1986, în loc de sigla Stelei, forul continental a folosit-o pe cea a FCSB-ului, formație pe care o consideră continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în urmă cu aproape 40 de ani, deși palmaresul din acea perioadă, potrivit instanței din România, îi aparține clubului CSA Steaua.

Gabi Balint, fostul jucător al Stelei, marcator din penalty în finala de la Sevilla contra Barcelonei, a părut surprins de gafa celor de la UEFA. În plus, a ironizat FCSB-ul și a comparat stema clubului patronat de Gigi Becali cu logo-ul unui desen animat.

Am mai văzut asta. Familia Simpson! Ce să mai… Dacă nu sunt informați! Și vorba aia, e UEFA. E greșeala lor. E chiar de pe site-ul UEFA?”, a spus Balint.

Gabi, nu crede, fiți atenți!”, a fost reacția lui Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club.

8 comentarii la „Reacția lui Gabi Balint, când a văzut că UEFA a folosit sigla FCSB-ului în dreptul trofeului CCE cucerit de Steaua în 1986”

 1. Acest fost fotbalist ar trebui sa citeasca (miram-as) ,,APUS DE SOARE ,, si sa cada ce a spus Stefan cel Mare : Moldova nu e a mea,nu e a voastra ea este a urmasilor,urmasilor nostri.Nu cred ca intelege el legatura dar poate ii explica Stoica sau Piturca sau Lacatus !!!Oi trai s-o vad si pe asta ??

  Răspunde
 2. Cu tot respectul pentru domnul Balnd și domnul Naom . Nu este nici o greșeală , FCSB este continuatoarea Stelei care a cistigat Cupa Campionilor Europen in 1986 punct. Ca instanțele din România au spus altceva, e treaba lor. UEFA face vorbire și ia hotariri după legile sportive punct . Sunt multe de spus aici, dar nu are rost sa va plictisesc . Va spun doar ca UEFA are dreptate .

  Răspunde
  • fcsb e stana stapanului vostru .In veci steaua e steaua .STEAUA BUCURESTI .Restul sunt povesti de palat,palatul hotului dovedit si inchis .In alte tari ciobanul infractor facea puscarie pe viata .

   Răspunde
 3. STEAUA CARE SA PRIVATIZAT IN 1998 E CEA CARE A CUCERIT CUPA CAMPIONILOR EUROPENI LA FOTBAL SI SUPERCUPA EUROPEI LA FOTBAL AICI AU JUCAT HAGI BALINT DUCKADAM ETC ESTE ACTUALA FCSB

  Răspunde
 4. ,,Noi „spus în ghilimele români nu vom recunoaste adevarul niciodată, fata în fata, trebuie să vină de la UEFA adevarul si după aceea acceptam. Realitatea occidentala UEFA ar trebui sa pedepseasca statul cu scoaterea din programul UEFA a României până nu se clarifica adevarul.

  Răspunde
 5. Nu este logic ca o echipa care nu a retrogradat niciodată. Fcsb este STEAUA fără dubii , cum sa spui ca o echipa care sa înființat în 2017 este este steaua sunteți nebuni

  Răspunde
 6. Cei de la CSA Steaua, în criză de finanțare, (MApN trebuie să cheltuiască banii pentru pregătirea, echiparea și dotarea armatei, ca să ne apere) au cerut 37 milioane de euro, lui Becali pentru folosirea siglei. În urma refuzului lui Becali au hotărât să-și facă propria echipă, ceea ce a însemnat și înseamnă cheltuieli suplimentare care măresc deficitul ministerului. Armata nu mai poate cheltui milioane de euro anual pentru ambiții fără sens.

  Răspunde

Lasă un comentariu