Reacție dură a lui Valeriu Iftime la adresa FCSB-ului „Înfumurați! Mi-ar fi rușine!”

FCSB a învins FC Botoșani, scor 3-2, în runda cu numărul 27 din Superliga României.

Echipa finanțată de Gigi Becali se află acum la zece puncte în fața următoarelor echipe, CFR Cluj și Rapid, având trei etape rămase în sezonul regulat. După meciul cu FC Botoșani, FCSB nu va putea conta pe Nana Antwi (23 de ani) și Darius Olaru (25 de ani) pentru cel puțin două partide, aceștia fiind eliminați direct. Valeriu Iftime a avut o reacție dură la adresa FCSB-ului, exprimându-și opinia că jucătorii echipei nu au valoare pentru a obține rezultate în Europa.

„Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea? Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal! Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebăr, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

În urma acestui rezultat, FCSB ocupă primul loc și se distațează la 10 puncte de următoarele două clasate, CFR Cluj și Rapid.

Cu trei runde rămase din sezonul regulat, FC Botoșani este ultima clasată din Liga 1, cu doar 20 de puncte.

Un comentariu la „Reacție dură a lui Valeriu Iftime la adresa FCSB-ului „Înfumurați! Mi-ar fi rușine!””

  1. Buna ziua tuturor! N-a fost un meci simplu, dar nici emotii nu prea am avut. Doar gandul sa nu avem demonstratii de arbitraj ca la Uta, in toamna, ori anul trecut in cupa ori cu penaltiul acordat Farului
    Cat despe Eftime, nu se mai poate controla si musca mana care l-a hranit. Fara banii lui Gigi, de mult ar fi iesit din scena. Uita ca echipa sa a inceput duritatile! La faultul asupra lui Florinel, se impunea rosu pt macelarul de la Botosani. Darius a intervenit asa ferm pt ca fusese lasat faultul asupra lui Sut nesanctionat si asa se intampla Reactia, nepotrivita, a stelistilor a pornit de la asta. Altfel spus, supercompetentul Iftime s-a apucat sa jigneasca stelistii, fara sa observe ce valori are in propria curte, pe cati bani i-a adus. Domnul sa-l ierte ca nu stie ce spune. De apreciat pozitia conducatorului de la Cluj, Balas, care si – a cerut niste scuze! Haide Steaua!

    Răspunde

Lasă un comentariu