Replica lui Mihai Stoica pentru Tudorel Stoica: ,,Din fotografie reiese faptul că această echipă…”

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană în Superliga României.

În urma obținerii titlului mult așteptat, Gigi Becali și-a exprimat opinia despre rivalii de la CSA Steaua, sugerând chiar desființarea echipei și cedarea stadionului către clubul său. Replica lui Mihai Stoica pentru Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, a fost una dură, iar oficialul campioanei României a oferit un răspuns la înălțime pentru fostul internațional român.

„Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și – alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu – fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Instagram.

2 comentarii la „Replica lui Mihai Stoica pentru Tudorel Stoica: ,,Din fotografie reiese faptul că această echipă…””

 1. Cu inaintarea in varsta, unii oameni pierd din capacitatea memoriei…
  Imi pare rau sa vad atata incrancenare la Tudorel !

  Galati
  str. Posta Veche
  intre anii 1975-1982

  Răspunde
 2. Părerea mea ca simplu suporter ar fi ca cele doua cluburi să cada la o înțelegere și sa fuzioneze ,formând astfel un club și mai puternic sub titulatura arhicunoscuta de Steaua. Astfel li s-ar atribui tuturor în egala măsură și palmaresul și ar dispărea „mărul discordiei ” Securea războiului s-ar îngropa și ar fi pace pentru toată lumea. Ce credeți?

  Răspunde

Lasă un comentariu