Se pregătește venirea lui Mircea Lucescu? Anunțul lui Gigi Becali după eliminarea din Conference League. Mihai Pintilii a amenințat cu plecarea de la FCSB

FCSB a fost eliminată din turul trei preliminar din Conference League, fiind învinsă în dubla manșă de FC Nordsjaelland.

Vicecampioana Danemarcei s-a dovedit superioară în această dublă, câştigând prin golurile marcate de Marcus Ingvartsen (43 – penalty, 85), după 0-0 la Bucureşti.

În minutul 62, Vlad Chiricheş l-a faultat pe Diomande, primind al doilea cartonaş galben, după ce pe primul îl luase pentru proteste în finalul primei reprize. 

Motivul pentru care Mihai Pintilii voia să plece de la FCSB

După confruntarea cu danezii de la FC Nordsjaelland, Gigi Becali a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre situația actuală a echipei, despre plecări, dar și despre un dialog aprins pe care l-a avut cu Mihai Pintilii, antrenorul neoficial al vicecampioanei României. 

„Băi, Pintilii, juma de oră de antrenament în plus! ‘Băi, eu plec atunci!’. Păi de ce, mă? De ce să pleci? ‘Păi nu se poate, nea Gigi, atât e antrenamentul!’. Păi de ce la Hagi e dublu, mă? Dacă ar avea echipa asta Gică, ar juca în grupe de Liga Campionilor. Asta e concluzia mea”, a declarat patronul. 

2 comentarii la „Se pregătește venirea lui Mircea Lucescu? Anunțul lui Gigi Becali după eliminarea din Conference League. Mihai Pintilii a amenințat cu plecarea de la FCSB”

  1. Nu trebuie lăsat nici un jucător sa plece nimeni de la FCSB ba din contra trebuie doar întărită echipa. Atunci apar rezultatele când îți faci echipa puternica și atunci poți sa joci Tiki – Taka cum vrea Gigi Becali.

    Răspunde

Lasă un comentariu