Se rup între ei după intrarea FCSB în Ghencea. Comandantul CSA, acuzat că i-a scos clauzele lui Talpan din contractul cu Becali

E scandal la CSA Steaua. Fanii divizionarei secunde dau vina pe conducere, după ce FCSB a fost reprimită pe arena din bulevardul Ghencea. Principalul vizat este Comandantul Şef al clubului militar, Răzvan Bichir.

Ultraşii de la Steaua au luat foc, după ce Gigi Becali a anunţat că toate actele au fost parafate, iar derby-ul FCSB-CFR, din runda a patra a Superligii, se va juca pe Ghencea. Glasul Armatei, o pagină dedicată fanilor militari, a lansat un atac dur la adresa lui Răzvan Bichir, omul numărul unu de la Steaua.

Acesta este acuzat că a făcut jocurile lui Gigi Becali şi a ascultat ordinele trasate de sus, de la prim-ministrul Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

Dl. Bichir – cel despre care unii credeau că poartă cu onoare haina militară – s-a pus preș în faţa infractorilor şi a executat ordinul politic cu capul plecat”, au scris ultraşii stelişti.

Au dispărut clauzele lui Talpan

Comandatului Şef de la CSA Steaua i se reproşează că nu a inclus în contractul de închiriere clauzele solicitate de juristul Florin Talpan. Printre altele, Talpan cerea ca Becali să se dezică de orice referinţă la trecutul Stelei, să recunoască public că echipa pe care o conduce nu este continuatoarea Stelei şi să plătească daune pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua.

Comandantul CSA Steaua, dl. Răzvan Bichir, a scos din contractul cu FC FCSB SA toate clauzele incluse de Florin Talpan pentru a proteja numele si marca Steaua”, a mai titrat Glasul Armatei.

Ghencea, casă temporară pentru FCSB

Gigi Becali a informat, ieri, presa că acordul de închiriere a stadionului „Steaua” a fost deja încheiat. Latifundiarul din Pipera nu are de gând să folosească stadionul din Ghencea decât în perioada în care „Arena Naţională” este blocată.

După ce fostul „Lia Manoliu” va fi din nou disponibil, Florinel Coman şi ceilalţi coechipieri ai săi vor juca meciurile de acasă aici. Partida din etapa a şasea, cu nou-promovata Poli Iaşi, se va disputa, cel mai probabil, pe „Arena Naţională”.

În runda a opta, când roş-albaştrii vor primi vizita celor de la CSU Craiova, Becali va fi nevoit să găsească un nou stadion. „Arena Naţională” va găzdui, în perioada 1-3 septembrie, Festivalul „East European Comic Con” şi va fi indisponibilă. Mai mult ca sigur, FCSB va opta atunci tot pentru stadionul „Steaua”.

2 comentarii la „Se rup între ei după intrarea FCSB în Ghencea. Comandantul CSA, acuzat că i-a scos clauzele lui Talpan din contractul cu Becali”

Lasă un comentariu