„Situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!” O legendă a nemților, de partea României după erorile de arbitraj

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda cu scorul de 3-0.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, suferind o înfrângere categorică în fața unei echipe olandeze care a avut cea mai bună evoluție a sa din turneu, după prestații slabe în faza grupelor. Cody Gakpo (minutul 20) și Donyell Malen (minutele 83 și 90+3) au marcat golurile care au consfințit o victorie meritată pentru Olanda.

Michael Ballack a comentat fazele de arbitraj, declarând că România ar fi putut să primească o lovitură de pedeapsă la finalul primei reprize, când Bogdan Racovițan a fost lovit în față de Nathan Ake.

„Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”, a declarat fostul jucător, care acum este analist la o televiziune, pe durata EURO.

Michael Ballack a comentat și faza dinaintea marcării celui de-al treilea gol, când Florin Niță a fost surprins îndepărtând niște adidași de pe gazon.

„Portarul dă afară unul dintre pantofii care se află în mijlocul careului. Nu știm exact cum au ajuns acolo. Este de fapt o nebunie că se află pe teren și mai ales că jocul nu a fost întrerupt.

Este o situație ciudată. Dacă sunt obiecte pe teren, jocul trebuie oprit. De ce nu intervine arbitrul video este o altă întrebare, pentru că aceasta este de fapt regula”, a explicat fostul mijlocaș.

Un comentariu la „„Situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!” O legendă a nemților, de partea României după erorile de arbitraj”

  1. Nu le trebuia olandezilor sa-i ajute arbitrul, dar cred ca s-a format un reflex la toți arbitrii ăștia, așa ziși din țările din vest, să ajute echipele din zona lor. A fluierat neamțul numai în favoarea olandezilor, să mai zică cineva că corupția este numai în est. Mama corupției e în tarile din vest și sunt destule exemple, dar și în Americi. Noi suntem mici copii pe lângă cât fura golanii ăia.

    Răspunde

Lasă un comentariu