Tălpan o să se supere! FC U Craiova promovează meciul cu FCSB folosind sigla Stelei. Mesajul echipei lui Mititelu

FCSB și FC U Craiova se înfruntă pe Arena Națională, duminică, de la ora 21:00, în runda a 16-a din Liga 1.

Cu câteva ore înainte de meci, pe pagina de Facebook a clubului FC U Craiova apărut un afiș pentru meciul de diseară. Clubul patronat de Adrian Mititelu a ales să o prezinte pe FCSB folosind sigla Stelei.

FC U Craiova promovează meciul cu FCSB folosind sigla Stelei

În dreptul siglei lui FC U Craiova apare legendarul Ilie Balaci, iar sub emblema Stelei este o imagine cu Daniel Prodan. Cei doi foști mari fotbaliști au decedat în 2018, respectiv 2016.

În aceeași imagine mai sunt ilustrați Aurelian Chițu și Florinel Coman, vedetele actuale celor două echipe.

„Indiferent de numele purtat de cele două echipe de-a lungul anilor, deseara, de la ora 21, ne așteaptă partida cu numărul 106 împotriva FCSB”, a transmis FC U Craiova.

La meciul tur dintre FC U Craiova și FCSB, scor 1-3, clubul patronat de Adrian Mititelu folosea numele „FC Steaua București” pe ușa vestiarului oaspeților, dar și pe fanionul oficial de joc.

La acel moment, Adrian Mititelu își explica decizia: „Eu așa am făcut întotdeauna. Nu e prima dată. Această echipă Steaua București eu o cunosc foarte bine, știu ce abuzuri s-au făcut, ce interpretări abuzive s-au făcut. E gestul unui om care știe ce se întâmplă. Mi-am asumat această echestie, să mă dea în judecată cei de la CSA Steaua”

Un comentariu la „Tălpan o să se supere! FC U Craiova promovează meciul cu FCSB folosind sigla Stelei. Mesajul echipei lui Mititelu”

Lasă un comentariu