Tudorel Stoica atac furibund: ”Pentru mine, FCSB nu există!” Nici Gigi Becali nu a scăpat

FCSB este noua campioană a României, după nouă ani de așteptare.

Echipa patronată de Gigi Becali a învins Farul Constanța cu scorul de 2-1, asigurându-și titlul de campioană matematic cu trei etape înainte de finalul sezonului.

După ce a obținut titlul mult așteptat timp de nouă ani, Gigi Becali nu s-a putut abține și a lansat câteva comentarii în direcția rivalilor de la CSA Steaua. Cu o combinație de umor și seriozitate, patronul FCSB-ului a făcut apel la „desființarea” echipei din Ghencea și transferul stadionului către clubul său.

Tudorel Stoica, fostul emblematic căpitan al Stelei, a reacționat ferm într-un interviu exclusiv pentru PRO TV la declarațiile lui Gigi Becali, afirmând: „Pentru mine, FCSB nu există!”

„Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană. 

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică. 

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, în exclusivitate pentru PRO TV.

Nici patronul, Gigi Becali, nu a scăpat de furia lui Tudorel Stoica

„Cum să se poată întâmpla? (n.r. – desființarea clubului Steaua, din Liga 2) Dacă fiecare vrea să se întâmple ceva, se întâmplă? Se desființează echipe că vrea Gigi Becali sau Meme Stoica? Steaua e Steaua, e în Liga 2, FCSB e FCSB. Cum să se întâmple așa ceva?

E o hotărâre judecătorească, ei sunt ei, sunt două echipe diferite. Dacă s-ar întâmpla ceea ce și-ar dori Gigi Becali, Meme Stoica sau Mustață… din punctul meu de vedere, eu mă simt bine când văd că se strigă ”Steaua”, toate echipele și-ar dori să fie Steaua. FCSB e câștigătoarea campionatului, felicitări, să vedem mai departe ce se întâmplă.

N-are cum să fie titlul 27. Dacă e titlul 27, înseamnă că FCSB are și Cupa Campionilor și Supercupa Europei, n-are cum să fie titlul… după ce stai nouă ani de zile și îți dorești să câștigi un titlu, începi să spui aberații și să visezi lucruri care nu se pot întâmpla. N-are cum să fie titlul 27 când s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Tudorel Stoica, în exclusivitate pentru PRO TV.

Ce a declarat Gigi Becali: ”Echipa aia trebuie desființată”

Becali consideră că CSA Steaua se va desființa în viitor și speră că FCSB va putea juca în Ghencea în Champions League

”Nu știu, dar aia va fi sigur (n.r. că FCSB va reveni la numele de Steaua). Mai durează trei-patru ani, cât durează procesele. Probabil că, dacă sunt băieți deștepți în campania asta electorală, conduci, ai Guvernul, fii, mă, băiat deștept, fă un lucru să iei 6-7 la sută în plus, să se vadă că faci lucruri bune pentru țară.

E un lucru minor, dar îl fac, e un lucru pe care îl vor oamenii. Vă fac pofta, vă fac plăcerea. Să nu existe discuții, scoate marca aia de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare ca să o valorifice.

O cumpără cineva, eu, oricine și gata, s-a terminat cu scandalurile. Echipa aia oricum trebuie desființată că nu are ce, să ne dea nouă stadionul să mergem în Liga Campionilor, să revină lucrurile în făgașul lor normal dacă vrem să conducem o țară”, a spus Becali.

Gigi Becali și FCSB nu au solicitat palmaresul 2003-2017

Pentru FCSB ar fi, practic, al șaselea titlu după anul 2003, după cele din 2005200620132014 și 2015, doar că acesta ar uma să fie primul titlu care îi aparține în totalitate clubului condus de Gigi Becali.

Perioada 2003-2017 este blocată de câteva formalități. Concret, FCSB a solicitat până acum în Instanță tot palmaresul celor de la Steaua, nu perioada 2003 – prezent. Cum judecătorii se pronunță pe cerere, iar FCSB nu a avut câștig de cauză pentru cererea făcută, în acest moment și palmaresul din perioada anterior amintită este ”în aer”.

Cel mai probabil, dacă FCSB va face o cerere pentru atribuirea palmaresului din acea perioadă ar urma să aibă câștig de cauză, pentru că Steaua nu emite nicio pretenție pentru perioada respectivă.

Un comentariu la „Tudorel Stoica atac furibund: ”Pentru mine, FCSB nu există!” Nici Gigi Becali nu a scăpat”

  1. Nu este FCSB exista STEAUA ca aia de la csa sunt doar sugative la banii MAPN, dacă e echipa privata nu e bine numai aia pe banii poporului.

    Răspunde

Lasă un comentariu