Un nou termen în procesul pentru marca ,,Steaua,,

Miercuri, 21 februarie, Curtea de Apel din București a stabilit un nou termen în procesul privind anularea mărcilor Steaua.

Judecătorii au hotărât să amâne pronunțarea în disputa privind marca „Steaua” între clubul CSA și FCSB, stabilind data de 6 martie 2023, la ora 09:00, pentru următorul termen. Cu două săptămâni în urmă, pe 7 februarie, a avut loc o altă ședință în instanță, iar Florin Talpan afirmase că va obține victoria în proces împotriva FCSB-ului.

Concret, în anul 2019, CSA Steaua fost decăzută din dreptul de a folosi patru mărci, iar FCSB a dat în judecată și a cerut anularea tuturor mărcilor deținute de formația din Ghencea. „Militarii” au contestat decizia la ÎCCJ, care a retrimis dosarul la Curtea de Apel. Ulterior, a urmat un termen la începutul lunii noiembrie a anului 2023, însă totul a fost amânat pentru data de 7 februarie 2024, apoi 21 februarie, iar acum pentru 6 martie

O să vedeți cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credință. A descoperit avocatul un act și trebuie să îl ceară instanța. După ce îl validează instanța putem să facem revizuire. 

Ei atunci au vrut să înregistreze marca, dar le-au respins-o pentru că li s-a zis că se creează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs și s-a anulat. 

După au revenit, așa ceva nu s-a văzut la OSIM. Nu, e hotărâre! Atunci ei au venit și au spus că ei nu fac fotbal, fac alte sporturi. Talpan a semnat. Apoi vine tot Talpan și face fotbal, înșelăciune. 

Cât de curând se va vedea și se va anula marca. Se va vedea că ei au făcut-o cu rea credință. Acum nici nu mai promovează pe merit sportiv, ai văzut? Nici în play-off nici nu intră, vai de capul lor. Așa face Domnul la mizerii”, a declarat Gigi Becali.

Un comentariu la „Un nou termen în procesul pentru marca ,,Steaua,,”

  1. Eu nu cunosc o altă Steaua București decât Steaua București a armatei romane câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni… în „86 Fcsb nici nu există….

    Răspunde

Lasă un comentariu