Victor Pițurcă a râs de FCSB, în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE: ”De la FCSB cine își revendică (n.r. trofeul Cupei Campionilor Europeni)?”

Pe 7 mai 2024 se împlinesc 38 de ani de la momentul în care Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

La reuniunea foștilor steliști, Victor Pițurcă (67 de ani) a aruncat câteva săgeți către FCSB.

„Cine se laudă cu trofeul Cupei Campionilor Europeni de la FCSB?”, a întrebat retoric Pițurcă, legendarul fotbalist care a făcut parte din echipa Stelei în perioada 1983-1989. Când a fost întrebat despre postările de pe rețelele sociale ale FCSB și CSA Steaua, în care cele două cluburi își amintesc de acea performanță uriașă, Pițurcă a izbucnit în râs.

”De la FCSB cine își revendică (n.r. trofeul Cupei Campionilor Europeni)? E problema lor. Chiar nu vreau să spun cuvinte neputincioase…

Eu știu un lucru, că această echipă (n.r. câștigătoare) a fost echipa Armatei și aș vrea să rămână întotdeauna așa. Se va rezolva și cu promovarea când va fi un om într-un post de conducere înalt și își va dori asta. ”, a declarat Victor Pițurcă. 

Mesajul postat de FCSB în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE

Așa cum a făcut-o și CSA Steaua, FCSB a publicat un mesaj în ziua aniversară, în care nu și-a însușit trofeul, ci doar a reamintit de marea victorie de la Sevilla.

Marți, 7 mai, se împlinesc 38 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc. În acea zi, pe Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București.

Pentru această uriașă performanță, clubul nostru le aduce un omagiu și le mulțumește acelor mari fotbaliști pentru contribuția extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!”, se arată în mesajul postat de FCSB pe Facebook.

2 comentarii la „Victor Pițurcă a râs de FCSB, în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE: ”De la FCSB cine își revendică (n.r. trofeul Cupei Campionilor Europeni)?””

  1. Piturca a ajuns un pesonaj de tot rasul! Ei imi revendic Castigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986, ca membru cotizant la CSA Steaua din 1959 si pana in 1989. Fraierul asta de Piturca a uitat ca si cei care sustin continuatoarea Glorioasei echipe si actuala campioana a Romaniei sunt tot suporteri Stelisti, cu sange ros-albastru!

    Doar un fraier ca el poate crede ca noua echipa de fotbal CSA infiintata in 2017 isi poate adjudeca trofeele glorioasei Steaua, doar pentru ca apartine Armatei, dar dupa o intrerupere a activitatii fotbalistice de 19 ani! Mai surpirnzator este faptul ca Piturca a fost chiar printre primii actionari cand FC. Steaua Bucuresti a fost preluata in 2003 de la AFC Steaua. Un amnezic de tot rasul!

    Răspunde

Lasă un comentariu