Vivi Răchită nu a avut milă de Octavian Popescu

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în manșa tur din turul doi preliminar Conference League, în fața celor de la CSKA 1948 Sofia.

În meciul de la Sofia, Octavian Popescu a jucat primele minute într-un meci oficial, în acest sezon. Mijlocașul de 20 de ani a fost suspendat pentru  primele două etape din campionat, iar în confruntarea din Conference League a evoluat o repriză, fără să se remarce. 

Vivi Răchită nu a avut milă de Octavian Popescu

Fostul internațional român este de părere că mijlocașul de 20 de ani ar fi trebuit să dea examenul de bacalaureat și i-a sugerat să-i urmeze pașii lui Florinel Coman în ceea ce privește pregătirea fizică.

„Tavi Popescu trebuia să îşi ia BAC-ul în urmă cu doi sau trei ani, ca să înţeleagă fotbalul. Nu mai ştiţi că era discuţia aia? Să ia BAC-ul, pentru că fotbalul este şi matematică.

Să îşi folosească capul, să meargă la sala de forţă, să se ia după Florinel Coman. Să se uite la Florinel cum arată acum. Se cereau 50 de milioane de euro acum doi ani, acum zicea Gigi că nu mai ia nici două milioane”, a spus Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Un comentariu la „Vivi Răchită nu a avut milă de Octavian Popescu”

  1. OCT POPESCU
    TREBUIE BAGAT URGENT IN ȘEDINȚĂ
    REFERITOR LA FELUL IN CARE TINE FOARTE MULT MINGEA ,SĂ FACA FORTA LA SALĂ, SĂ PASEZE SĂ NU MAI DRIBLEZE LA INFINIT ASTFEL E UN NIMENI.

    Răspunde

Lasă un comentariu